Kimberly Belle. Kallis kaasa (Ersen, 2019)

Kallis kaasaTõlkinud Marge Paal
310 lk

Kimberly Belle on üks neist autoritest, kes mind senini ei ole alt vedanud. Mõnus ajaviide ja põnevus on garanteeritud.

Beth Murphy põgeneb ühel heal päeval oma vägivaldse abikaasa juurest. Tal on kõik üksikasjad väga täpselt paika pandud ja välja mõeldud. Tal on vaja uut välimust, nime, linna ja raha, et see kõik võiks õnnestuda. Väikseimgi viga ja abikaasa võib ta üles leida ning siis ootab teda tõenäoliselt surm.

Ja siis on siin Sabine Hardison, kes on kadunud. Selle avastab tema abikaasa Jeffrey, kes on tööreisilt naasnud. Jeffrey otsustab kõigepealt pöörduda naise kaksikõe poole ja seejärel juba politseisse. Politsei leiab üles Sabine’i auto. Kõik oma asjad on ta maha jätnud ning tundub nagu oleks ta haihtunud.

Juhtumiga asub tegelema politseinik Marcus Durand. Muidugi on peamine kahtlusalune abikaasa. Eriti, kui selgub, et Sabine’il on mitmeid saladusi, mida tema abikaasa ei tea. Ja Jeffrey pole just eeskujulik abikaasa.

Täiesti loetav ja mõnus põnevik. Selline natuke lihtsakoelisem kui tavalised põnevikud, aga siiski huvitav lugemine. Ma ei saanud tükk aega aru, kuidas need tegelased omavahel seotud võivad olla. Mingid kahtlused ja aimdused olid, aga ära ei arvanud. Soovitan ajaviiteks lugeda.

Lisa kommentaar

Blog at WordPress.com.

Up ↑