Teri Wilson. Kogemata missiks (Ersen, 2019)

Kogemata missiksTõlkinud Eva Nooni
216 lk

Ma siin püüan vaikselt Harry Potteri võlumaailmast pärismaailma naasta ning haarasin selleks riiulilt esimese ettejuhtuva naisteka. Suur oli mu üllatus, kui avastasin, et autor on ka Harry Potteri fänn ning raamatus on sellel maailmal oluline roll.

Charlotte Gorman on ühes algkoolis raamatukoguhoidja. Ta vajab puhkust ning sõidab oma kaksikõe Ginny juurde, kes parajasti valmistub Ameerika Aarde missivõistluseks.  Ginnyl tekib mingi asja peale allergiline reaktsioon ning ta ei saa osaleda. See võistlus on talle aga äärmiselt oluline, nii et ta palub Charlotte’il enda asemel minna. Muidugi mitte iseendada vaid Ginnyna, seniks kuni Ginny ise saab asja üle võtta.

Charlotte’ile see ei meeldi. Ta armastab rahu ja vaikust ning raamatuid lugeda. Missindus ei ole üldse tema teema. Samas ei suuda ta õele “ei” ka öelda. Nii saab nende pettus alguse.

Charlotte kogu aeg kardab, et kõik tuleb ilmsiks. Seda raskendab veel asjaolu, et tema ja ühe kohtuniku vahel lähevad asjad intiimseks.

Selline tore ja humoorikas ajaviitelugemine. Sobis õhtuseks lugemiseks ja lõõgastumiseks ideaalselt. Igav ei hakanud ning tähelepanu suutis endal hoida. Mõnus ja kerge raamat, kus esiplaanil on kaksikute omavahelised suhted ning ei puudu ka armastus ning sügavad tunded ja üks armas koerake.

Lisa kommentaar

Blog at WordPress.com.

Up ↑